nusos

El curs de Dona i Medi Ambient a l'Hospitalet del Llobregat.

sortida visita plaques fotovoltaiques Durant aquest primer trimestre del 2010, amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de l'Hospitalet del Llobregat, hem dut a terme el curs sobre sostenibilitat dirigit al col·lectiu de dones.

L’objectiu del curs és empoderar el col·lectiu de dones per tal de dur a terme el lideratge del canvi cap a un model més sostenible.

Un curs per avançar cap a la sostenibilitat, per passar a l’acció a partir d’un criteri ferm construït per la pròpia persona, d’una manera responsable i creativa.

Analitzar, discutir, reordenar, crear imaginativament, construir cooperativament... són actituds permanentment presents al llarg del curs.

AMUNT

 

"Les conferències no són un rotllo" als Instituts de Santa Perpètua de la Mogoda.

conferencia El programa de Nusos "Les Conferències no són un rotllo" han estat una vegada més als instituts de Santa Perpètua de la Mogoda.

Les xerrades que conformen el programa pretenen acostar el món de les ciències naturals i la tecnologia al ciutadà, per tal d'aconseguir la democratització del coneixement.

Els avenços científics impliquen noves possibilitats que suposen beneficis per la societat, però també poden comportar nous perills o inconvenients per a la humanitat i per tot el planeta. Per això és important elaborar, a partir d’una base científica, una opinió personal sobre l’ètica de les noves tecnologies.

 

 

"El Racó del Naturalista" al Jardí Botànic de Barcelona

Un casal d’aprenentatge per a nens i nenes de 10 a 14 anys. Durant el casal es donaran a conèixer les eines bàsiques per tal que els infants puguin desenvolupar la seva afició a partir de diferents activitats que tenen una finalitat: fer sortides de camp per l’observació de la fauna.

El Racó tindrà lloc en un espai emblemàtic, com ho és el Jardí Botànic del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, i combinarà sortides a espais naturals amb activitats a l'aula del Jardí. Els educadors de l’activitat seran biòlegs o naturalistes experts amb la temàtica de l’activitat concreta a desenvolupar.

Seguiment de rastres, observació d'aus al Delta del Llobregat, insectes de Collserola... No us ho perdeu!

28, 29, 30 de juny, 1 i 2 de juliol de 9 a 17h.

Reserva la teva plaça!!

AMUNT